15 km Trail

Hierbij niet alleen de uitdaging voor de HolterbergClassic organisatie maar ook voor jou: We gaan hardlopen! En wel 15 km! Lekker in je eigen tempo en genietend van deze mooie omgeving! We hebben Marian Freriks (De Wilgenwaerd-Strongmanrun), Bertus van Elburg (Fullmoonruns, SallandTrail en VechtdalTrail) en Willy Jansen (Haarlebergtrail) bereid gevonden om samen met ons een fantastische trail van 15 km uit te zetten. Start is om 11.00 uur vanaf camping Noetselerberg, over een volledig onverhard parcours met smalle, kronkelige paden en wat klimwerk onderweg dwars door het Nationaal Park met prachtige heidevelden! Onderweg is er een gezellige drink- en eetpauze om even op adem te komen. En na afloop is er een lekker soepje.

Organisatie
Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn kleedkamers met douches beschikbaar gesteld door camping Noetselerberg. Wij kunnen op je spullen passen. Er is geen voorinschrijving dus gewoon 10,- betalen aan de kassa. (Liefst gepast). De start is om 11.00 uur! Verder wordt er voor een goede begeleiding en verzorging gezorgd en is er een sfeervolle start- en aankomstplaats. De tocht zal worden gelopen over de Sallandse Heuvelrug, mede dankzij de medewerking van Staatsbosbeheer. Voor iedere deelnemer gaat er 1,50 euro naar Support voor Nature.

Bedrijventeams
Naast de individuele lopers doen er weer bedrijventeams van maximaal acht deelnemers mee. Uiteraard krijgen de teams voor en na de tocht een behandeling zoals VIPS die mogen verwachten. Voor bedrijven is dit een uitgelezen mogelijkheid om relaties, gewaardeerde medewerkers, vrienden of kennissen eens op een niet alledaagse manier uit te nodigen.

De inschrijfprijs bedraagt 1.200,-. (Bij de helft van het aantal deelnemers, geldt de helft van het inschrijfgeld dus 600,-).
Daarvoor krijgt elk teamlid:
• Deelname aan de Holterberg Classic 2017
• Koffie met krentenbrood voor het vertrek
• Optreden van een coryfee
• Consumpties tijdens de rustpauze
• Consumpties na aankomst
• Een stamppotbuffet ter afsluiting
• Foto van het team

Deelname aan de bedrijventrail kan slechts via voorinschrijving tot 17 november 2017
Voor informatie over deelname bedrijventeams aan de Holterberg Classic 2017 kan men terecht bij:
Marcel Bakker, T 0548 51 82 04, M 06 10 88 12 74 of mailen kan ook naar m.bakker@bdc.nl

INSCHRIJVING